Disano schijnwerpers Cripto

Schijnwerpers

U kent het wel, die grote bouwlampen van 500 Watt. Het zijn enorme energievreters. Maar dat is vanaf nu gelukkig verleden tijd. Met de nieuwste schijnwerpers van Disano wordt er een steeds hogere lichtcapaciteit bereikt. En dat niet alleen! Daarnaast wordt ook het energieverbruik sterk gereduceerd.

 

Disano heeft een gala aan fraaie schijnwerpers in haar programma

 

Zo heeft Attiva samen met Hitachi Amsterdam mens en milieu centraal gezet. Eén van de grote hallen is voorzien van connected lichtmanagement platform van Nedap. De 670 Astro Led-armaturen die Attiva daar geleverd heeft, worden met behulp van Nedap-technologie online beheerd. Dit levert niet alleen een forse besparing op, maar zorgt bovendien voor een efficiënter verloop van het productieproces!

 

Astro schijnwerper

Disano Astro

 


Ook trots zijn wij op de Disano Cripto. De Cripto is een schijnwerper die ontworpen is als dé oplossing ter vervanging van de meer klassieke schijnwerpers. De ontwikkeling van deze fraaie schijnwerper is in staat om een unieke interactie tussen licht en architectuur te creëren. Naast een goede score op het gebied van energiebesparing en lichtrendement wordt er ook een lange levensduur van 50.000 tot 80.000 uur behaald.

Zo heeft Attiva de grote energievretende stralers die het gemeentehuis in Numansdorp voorheen aanlichtte vervangen door deze mooie Disano Cripto schijnwerpers. Met de keuze voor de Cripto LED wordt in dit project maar liefst 60% aan energie bespaard!

 

Disano Cripto schijnwerpers

Disano Cripto

 


Een andere schijnwerper met verschillende mogelijkheden is de Disano Rodio. Of het nu gaat om het verlichten van een reclamebord-, gevel-, of sportproject tot en met de grootste industrieterreinen aan toe: de Rodio kan het. De Micro en Mini Rodio voorzien in de kleinere lichtbehoefte, terwijl het voor de Rodio niet gauw te gek is.

Zo heeft Attiva bij PNS Coil Services in Emmen de Rodio schijnwerpers geïnstalleerd op het logistieke terrein.

 

Rodio schijjnwerpers

Disano Rodio

 


 

Disano schijnwerpers

 


Referentieprojecten Disano schijnwerpers

Disano schijnwerpers

Cripto Gemeente Numansdorp 

Wat kan Attiva voor u betekenen?

Dit alles is nog maar een greep uit ons brede assortiment aan schijnwerpers. Kijkt u rustig eens rond in onze geheel vernieuwde Online Catalogus

Naast de schijnwerpers vindt u het complete programma buitenverlichting, binnenverlichting en industriële verlichting.

Uiteraard kan Attiva u ook ondersteunen met het maken van een goed lichtontwerp. Door middel van een lichtplan bieden wij u advies en ondersteuning bij al uw lichtaanvragen en adviseren wij u bij het kiezen van de beste oplossing.

Kom in contact met ons: wij helpen u graag.