SMART oplossing voor binnen (IoT)

Onder “slimme verlichting” verstaan we al die “slimme” systemen waarmee je verlichting kunt aansturen en gegevens kunt verwerken met andere apparaten of “dingen” die op eenzelfde verlichtingssysteem zijn aangesloten.

 

Zhaga contactdoos voor industriële ruimtes

 

De Disano producten met Zhaga Socket moeten besteld worden met subcode -0054. De contactdoos zorgt voor de elektrische en mechanische verbinding tussen de sensor en de armatuur die nodig is om de industriële verlichting doeltreffend en efficiënt te beheren. Deze oplossing is van toepassing op de volgende productfamilies:

 

AstroSaturno

Astro                                                   Saturno

 

Voorbeeld van toepassing: magazijnen of industriële installaties

 

Dankzij de Zhaga fitting kan de eindgebruiker elk type draadloze controller (apart aan te schaffen) eenvoudig installeren, waardoor de armatuur een SMART-armatuur wordt en dus kan worden beheerd met de meest gangbare verlichtingscontrolesystemen die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit type oplossing is ideaal in industriële omgevingen waar de verlichting voortdurend moet worden aangepast om het gewenste verlichtingsniveau te handhaven op basis van de hoeveelheid daglicht binnen.

 

 

COMPLEX-oplossingen die hardware en software vereisen voor industriële gebieden

 

Dankzij hun modulaire en schaalbare vormgeving kunnen draadloze oplossingen in stand-alone toepassingen worden gebruikt. Daardoor is het mogelijk om met het beschikbare budget of het verwachte rendement op investering aan de projectvereisten te voldoen. Bij stand-alone oplossingen kunnen systemen worden geconfigureerd via een eenvoudige en gebruiksvriendelijke APP zonder dat verdere hulp van gespecialiseerde technici nodig is.

Vormgeving van het systeem
Het systeem is opgebouwd uit hardware- en softwaremodules. Communicatie met DALI sub-code -0041 armaturen en sensoren vindt plaats via radiofrequentie (draadloze) oplossingen

 

COMPLEX-oplossingen die hardware en software vereisen voor toepassingen binnenshuis

 

Dankzij hun modulaire en schaalbare vormgeving kunnen draadloze oplossingen in netwerktoepassingen worden gebruikt. Daardoor is het mogelijk om met het beschikbare budget of het verwachte rendement op investering aan de projectvereisten te voldoen. In netwerksystemen kunt u in plaats daarvan PC’s gebruiken om ook instellingsverrichtingen te besturen.

Vormgeving van het systeem
Het systeem is opgebouwd uit hardware- en softwaremodules. Communicatie met DALI sub-code -0041 armaturen en sensoren vindt plaats via kabels (bekabeld) of radiofrequentie (draadloos) oplossingen.

 

DOWNLOAD DE BROCHURE