Buitenverlichting - Schijnwerpers

Sport

Goed zicht is belangrijk bij sport beoefening.

Bij het beoefenen van een sport is het heel belangrijk dat men goed zicht heeft. Zowel binnen als buiten is goed zicht een basis voor goede prestaties.Bij Disano weet men dat goede verlichting afhankelijk is van vele factoren. Het aanlichten van een voetbal wedstrijd die, live voor miljoenen mensen, over de hele wereld wordt uitgezonden moet aan een andere eisen voldoen dan de training van de 5de klasse voetbal vereniging in het dorp. Beide zijn natuurlijk belangrijk, en zonder een goed uitgelicht veld is er voor heel veel mensen weinig plezier aan te beleven.

Met de juiste verlichting bespaart men geld en met het intelligent sturen van de verlichting bespaart men nog meer geld. Dit is iets wat iedere gebruiker van veld verlichting belangrijk vindt. Door te kiezen voor veld  verlichting van Disano heeft men de mogelijkheid om veel geld te besparen op het gebruik van verlichting.

Disano biedt lichtmanagementoplossingen voor sportfaciliteiten waar voetbal-, tennis-, rugby-, basketbal- en volleybalwedstrijden worden gehouden.
Er zijn drie lichtregelsystemen die zich perfect kunnen aanpassen aan alle faciliteiten, van de kleinste tot de grootste en meest complexe:

1- BASIS DRAADLOOS SYSTEEM
2- GEAVANCEERD DRAADLOOS SYSTEEM
3- DMX TOP OPLOSSING

1- DRAADLOOS SYSTEEM – voor sportfaciliteiten – BASIC

BASIS DRAADLOOS: een draadloze oplossing voor lichtregeling die is ontworpen voor kleine en middelgrote niet-professionele sportcentra om het verlichtingsniveau aan te passen aan de sportevenementen die worden gehouden.
Deze oplossing is van toepassing op de volgende productfamilies

2- GEAVANCEERD DRAADLOOS SYSTEEM – voor sportfaciliteiten

GEAVANCEERD DRAADLOOS SYSTEEM: draadloze oplossing voor lichtregeling, ontworpen voor kleine en middelgrote niet-professionele sportcentra om het verlichtingsniveau aan te passen aan de sportevenementen.
Deze oplossing is van toepassing op de volgende productfamilies:

Buitenverlichting - Schijnwerpers - Astro Buitenverlichting - Schijnwerpers - Rodio Buitenverlichting - Schijnwerpers - Forum
Astro Rodio Forum

3- DMX TOP OPLOSSING – voor sportfaciliteiten

DMX TOP SOLUTION: een lichtregelsysteem dat is ontworpen voor grote professionele arena’s. Waae zeer hoge en gelijkmatig verdeelde verlichtingsniveaus vereisen om aan de HDTV-behoeften te voldoen. Het systeem maakt het mogelijk de helderheid van lichten aan te passen. En daarnaast om spectaculaire lichteffecten te creëren die een sterke visuele impact hebben op de kijkers.

Forum LED is uitgerust met DMX-compatibele stuurprogramma’s. Het DMX-protocol is nodig voor dynamisch licht dankzij de onmiddellijke reactietijd en het vrijwel onbeperkte aantal adressen. DMX kan ook worden gebruikt voor functioneel dimmen met behulp van eenvoudige lichtregelingen in hoogwaardige sportinstallaties. DMX maakt alle soorten landschappelijke effecten mogelijk, evenals de bewaking van elke armatuur en het configuratiegemak dankzij de zelfadresserende DMX RDM-functies.