Stadsverlichting en parkverlichting

Stads- en parkverlichting

Parken, parkeerplaatsen, pleinen: buitenruimten zijn onmisbare verzamelplekken voor mensen. De juiste stadsverlichting en parkverlichting kan voor verschillende belevingen zorgen.

Led-verlichting is gastvrij, gezellig en inspirerend, maar zorgt ook voor veiligheid. Met de innovatieve verlichtingsoplossingen van Disano en Fosnova kun je voor iedere plek de juiste sfeer creëren en tegelijk energie besparen. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat je ruimte IoT ondersteunt met onze intelligente verlichting.

 

Disano heeft een gala aan fraaie stadsverlichting en parkverlichting in haar programma

 

Neem bijvoorbeeld uit het programma bolder armaturen de Faro van Disano en het wandarmatuur Spy led van Fosnova.

In Nootdorp heeft Attiva het gebied rond het distributiecentrum en hoofdkantoor van Riverdale mooi verlicht. Op het parkeerterrein is gekozen voor Disano Faro lichtzuilen. Op het buitenterrein grenzend aan de kantine, verlichten de Fosnova Spy Led wandarmaturen het terras.

 

Disano Borderarmatuur Faro

Disano Faro

Fosnova Sy Led Stadverlichting en parkverlichting

Fosnova Spy Led

 


Of wat vindt u van de Elfo Led schijnwerpers. Onlangs heeft Attiva bij auto showroom Muntstad in Zeist met een geringe investering het maximale effect bereikt. Met de Disano Elfo Led schijnwerpers, met kleurenfilters, blijven de kosten laag maar worden gebouwen, zodra het donker wordt, getransformeerd van onopvallende panden tot een opvallend, kleurrijk geheel dat vanuit de weide omgeving goed zichtbaar is.

Schijnwerper Disano Elfo Stadverlichting en parkverlichting

Disano Elfo

 


Uiteraard willen wij ook onze grond-inbouwarmaturen onder de aandacht brengen. Deze inbouwarmaturen zorgen altijd voor een sfeervolle omgeving. Dat was ook waar het Van der Valk Hotel in Haarlem naar op zoek was. Als afsluiting van een complete renovatie was het Van der Valk hotel Haarlem op zoek naar nieuwe verlichting voor het parkeerterrein. De uitgangspunten daarbij waren duurzaamheid, esthetiek en betaalbaarheid. De keuze is toen gevallen op de Floor Led armaturen.

Grondinbouwarmatuur Disano Floor Stadverlichting en parkverlichting

Disano Floor

 


Wat kan Attiva voor u betekenen?

Dit alles is nog maar een greep uit ons brede pakket aan stads- en parkverlichting. Kijkt u rustig eens rond in onze geheel vernieuwde Online catalogus!

Naast de stads- en parkverlichting vindt u het complete programma buitenverlichting, binnenverlichting en industriële verlichting.

Uiteraard kan Attiva u ook ondersteunen met het maken van een goed lichtontwerp. Door middel van een lichtplan bieden wij u advies en ondersteuning bij al uw lichtaanvragen en adviseren wij u bij het kiezen van de beste oplossing.

Kom in contact met ons: wij helpen u graag