STRIP LED

Onze flexibele en uiterst veelzijdige LED Strips kunnen worden gebruikt in veel verschillende toepassingen, waaronder de verlichting van interieurs, kamers, etalages, bars, restaurants, winkels en nog veel meer. U kunt lichtlijnen van verschillende lengtes creƫren.

LED Strips zijn nu nog efficiƫnter. Ze hebben een uitstekende kleurweergave (CRI>80), een lichtstroom van 900, 1400, 1800, 2200, 2900 lm, een kleurtemperatuur van 3000/4000K, en LED-drivers met constante spanning (vaste of dimbare uitgangsspanning).

Bovendien zijn de nieuwe profielen voor Strip verkrijgbaar in verschillende vormen en met accessoires die een perfecte harmonie met elk architecturaal design mogelijk maken.

LED Strip kan ook op vooraf bepaalde lengtes worden gesneden. Bij tussenliggende sneden raden wij aan de bijgeleverde eindkappen te gebruiken, waarbij erop moet worden gelet dat ze stevig zijn afgedicht. De bijgeleverde connectoren maken een snelle montage zonder gereedschap mogelijk.

Fosnova kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zaagsneden die na levering van het product worden gemaakt.

Last but not least kunnen alle LED strips, die van hoge kwaliteit zijn en gebruikt kunnen worden in combinatie met aluminium profielen, worden aangebracht op gladde, schone en droge oppervlakken met 3M lijm. LED Strip wordt geleverd op haspels van 5 meter, gewikkeld op speciale steunen.