Visconti LED

Visconti LED

 

Steeds meer steden gebruiken leds voor hun straatverlichting. Deze nieuwe technologie beantwoordt aan de behoeften van een stedelijke omgeving die milieuvriendelijk en “slim” wil zijn. Het voordeel van energiebesparing dat LED’s bieden, gaat samen met lichtcontrole- en beheersystemen die de nieuwe straatverlichting tot knooppunten van een netwerk voor onlinediensten maken.

De straat- en stadsarmaturen van Disano zijn het resultaat van een jarenlange ervaring in de verlichtingsindustrie en de voortdurende zoektocht naar innoverende oplossingen.

De VISCONTI LED-reeks is nu beschikbaar in een herzien design en wordt standaard geleverd met de nieuwe ADVANCE-driver. Deze driver biedt tal van mogelijkheden: optimalisering van het verbruik, aanpassing van het lichtpunt aan de werkelijke behoeften en sturing van het verlichtingssysteem. Onder de beschikbare opties is er de mogelijkheid om de stroomsterkte van de driver te kiezen (om een maximale lichtopbrengst te verkrijgen wanneer dat nodig is en het vermogen te verminderen wanneer dat mogelijk is). Bovendien omvat de armatuur een virtuele middernachtfunctie, een programmeerbaar systeem dat de verlichtingsemissies ’s nachts vermindert, en de controle op afstand van de systemen via Zhaga of NEMA contactdozen.

VISCONTI LED wordt geleverd met verschillende optieken voor zowel straat-, voetgangers- en groene zones – en LED-bronnen met 3000 en 4000K kleurtemperaturen die de beste prestaties bieden op het gebied van lichtkwaliteit en energie-efficiëntie.

Visconti Led     Visconti LED      Visconti LED