Waterdichte armaturen

In de industrie spelen meerdere factoren een rol bij de keuze voor welke waterdichte armaturen er toegepast worden.

Kosten

Kosten kunnen op verschillende manieren verlaagd worden. De gebruikskosten kunnen sterk gereduceerd worden door gebruik te maken van LED-armaturen die lang meegaan. Daarnaast kun je de kosten voor energieverbruik verlagen en je verlichtingsontwerp optimaliseren.

Gezondheid en veiligheid

Een armatuur dient aan verschillende nationale en internationale veiligheidsnormen te voldoen. Daarnaast dien je een veilige werkomgeving te creëren door zorg te dragen voor een goed verlichte werkvloer.

Duurzaamheid

Lagere CO2 uitstoot door verlaging van het energieverbruik

In de industrie kan de verlichting in het magazijn al verantwoordelijk zijn voor 70% van de energierekening. Efficiëntie is daarom dé sleutel. Niet alleen de keuze voor de juiste LED-armatuur speelt hierbij een rol, maar ook het inzetten van slimme technologie, zoals intelligente verlichting, kunnen de kosten aanzienlijk reduceren. Ook hier kan Attiva u met al haar ervaring mee van dienst zijn.

Disano heeft een gala aan functionele waterdichte armaturen in haar programma

 

Neem bijvoorbeeld de Forma LED: de Forma heeft een ongekende bouwkwaliteit. Het is gemaakt uit één stuk staal en voorzien van sterke polyester poedercoating. De vlakke polycarbonaat afscherming is naadloos verlijmd aan het armatuur, zodat viezigheid en vuil geen kans krijgen. Door de hoge lichtopbrengst is dit armatuur uiterst geschikt voor grote of hoge projecten. Het armatuur heeft een lange levensduur en is naar verwachting onderhoudsvrij. De Forma wordt veelal ingezet in de voedselverwerkende industrie, de chemische industrie en in projecten met een agressieve omgeving. Ook zeer geschikt voor wasstraten.

 

Waterdichte armatuur Forma Led

Disano Forma Led

 

Ook de low Flicker Led techniek speelt een belangrijke rol bij de keuze voor de Forma Led

 

 

Zo heeft Attiva de AMC energiecentrale uitgerust met de Disano Forma Led-armaturen. De behoefte van het AMC aan elektriciteit, warmte en koude varieert per dag en per seizoen. Daarom is het belangrijk om de warmtekrachtunits, maar ook de ketels en koelmachines, zo optimaal mogelijk in te zetten. Daar hoort natuurlijk ook verlichting bij. Gekozen door de adviseur als oplossing voor een uitdagende verlichtingsstudie kwam de Forma Led met RVS body als oplossing naar voren.

 


Of wat vindt u van de Disano Echo? De nieuwe parkeergarage bij de Albert Heijn te Amersfoort is een waar (licht)plaatje geworden. Het waterdichte armatuur in 44W verlicht de parkeergarage conform de NEN-EN norm. Albert Heijn en haar parkerende klanten zijn unaniem lovend over de heldere verlichting die het veiligheidsniveau naar een hoger plan tilt. Comfort en energiebesparing gaan hier hand in hand. De LED technologie is ook zeer geschikt voor het werken met aanwezigheidssensoren, welke ook in dit project zijn toegepast. Lees alles over onze intelligente verlichting in combinatie met onze armaturen.

 

Waterdichte armaturen Echo

Disano Echo

 


Wat kan Attiva voor u betekenen?

Dit alles is nog maar een greep uit ons brede assortiment aan waterdichte armaturen. Kijkt u rustig eens rond in onze geheel vernieuwde Online Catalogus!

Naast de waterdichte armaturen vindt u het complete programma buitenverlichting, binnenverlichting en industrieverlichting.

Uiteraard kan Attiva u ook ondersteunen met het maken van een goed lichtontwerp. Door middel van een lichtplan bieden wij u advies en ondersteuning bij al uw lichtaanvragen en adviseren wij u bij het kiezen van de beste oplossing.

Kom in contact met ons: wij helpen u graag