We respect the planet

We respect the planet

Visie

De bedrijfsfilosofie van Disano is dezelfde als die heeft bijgedragen tot het succes van de Made-in-Italy merken in de wereld, namelijk producten van topkwaliteit, uitstekende betrouwbaarheid en de grootste aandacht voor de relatie met de klant. Disano is van mening dat de nieuwe, op licht gebaseerde technologieën, bijzonder belangrijk zijn om een vorm van ontwikkeling te bevorderen die dichter bij de gezondheid van de planeet en het welzijn van haar bewoners staat. Het beschouwt intelligente verlichting en Human Centric Lighting als belangrijke kansen voor de verlichtingsindustrie.

Missie

Disano’s missie is om de markt te voorzien van het breedst mogelijke scala van producten die de nieuwste technologie combineert met eerste klas ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Om dit doel te bereiken, gebruikt Disano de beste beschikbare materialen en besteedt het aandacht aan elk detail van de ontwikkelingscyclus van het product. Het bedrijf begeleidt klanten met behulp van zijn eigen team van adviseurs bij de ontwikkeling van complexe projecten om de beste toepassing van zijn verlichtingsarmaturen te bevorderen.

Plant de planeet

Door nieuwe planten te planten en ze te verzorgen, zorgen we voor onze toekomst. Eenvoudige dagelijkse gebaren die moeder natuur op een dag zal teruggeven met dezelfde zorg en toewijding. Disano’s producten zijn gemaakt met het oog op ecologische duurzaamheid omdat het begrijpt dat de bescherming van de planeet belangrijk is voor ons allemaal.

Lichttechniek gaat voor groen

Disano’s producten voldoen volledig aan de huidige eisen van de industrie, die steeds meer gericht zijn op duurzame energie-efficiëntie en slimme lichtregelsystemen. Disano biedt een van de meest complete en voortdurend ontwikkelde LED-verlichtingsarmaturen die momenteel op de markt zijn.

Groenere steden beginnen met milieuvriendelijke verlichting.

Steden streven naar een duurzame toekomst. Het verlangen naar meer leefbare stedelijke ruimtes zonder energieverspilling en een minimale impact op het milieu is een groeiende belangstelling overal, van grote steden tot kleine steden. De installatie van efficiëntere verlichting die kan worden beheerd met de nieuwe technologieën is de eerste stap naar het bouwen van een groenere stad.

Slimme verlichting – een ecologische keuze

De digitale revolutie heeft de manier veranderd waarop we ons in onze steden verplaatsen. Straten zijn veiliger en duurzamer met slimmere verlichtingssystemen, die het verbruik verminderen en de prestaties verbeteren door alleen licht te leveren waar en wanneer dat nodig is. Slimme verlichtingssystemen kunnen worden gedimd op verschillende tijden om verspilling te voorkomen. Ze kunnen op afstand worden bediend en waarschuwen voor storingen. De nieuwe verlichtingstechnologie is ontworpen om het milieu te beschermen en om slimme stadsprojecten te beheren, te controleren en te ontwikkelen.

Sport voor iedereen met milieuvriendelijke verlichting

Verlichting van hoge kwaliteit is een fundamentele vereiste, zelfs voor kleine sportfaciliteiten, waar sport gezondheid en plezier betekent voor iedereen, niet alleen voor professionele atleten. Het systeem moet energie-efficiënt zijn en voldoen aan de regelgeving. Bovendien moet de verlichting zodanig zijn dat verblinding op het speelveld en spreiding in de omgeving worden voorkomen. Met buitengewone resultaten in indoor- en outdoorsystemen, zijn de verlichtingsarmaturen van Disano altijd de juiste keuze om te genieten van sport van elk type en niveau.

Comfort en veiligheid voor chauffeurs

Openbare verlichting wordt ook steeds belangrijker. Zowel voor de veiligheid voor het verkeer op de weg als voor de mensen die gebruik maken van winkelcentra, theaters, enz. Verlichting moet daarom voldoen aan al deze verschillende esthetische en functionele behoeften. De grote verscheidenheid van Disano’s armaturen maakt deze verlichtingssystemen functioneler, veiliger en praktischer.

 

We respect the planet
We respect the planet

Schone en planeetvriendelijke landbouw

Landbouw met LED-verlichting betekent minder grondverbruik en watervoorraden en het gebruik van pesticiden is niet nodig. Volgens onderzoek naar het lichtspectrum, kan LED-verlichting efficiënt worden gebruikt om de groei van planten te stimuleren zonder de biologische eigenschappen ervan te veranderen. Dit is een nieuwe vorm van landbouw die een antwoord kan bieden op de toekomstige uitdagingen inzake beschikbaarheid van hulpbronnen, voedselzekerheid en gezondheid.