Zorg. Voor elkaar!

DISANO FOSNOVA VOOR DE ZORGSECTOR

Verlichting speelt een belangrijke rol in de gezondheidszorg omdat zij zowel de ervaringen van patiënten verbetert als de mogelijkheid van het personeel om het vereiste zorgniveau te leveren. LED-verlichting is niet alleen een duurzame keuze maar kan ook de zorgomgeving verbeteren.  Daarnaast worden de kosten verlaagd door energie te besparen en de operationele efficiency te verbeteren. De nieuwste LED-technologie van Disano Fosnova zorgt voor een weldadige sfeer voor uw patiënten en een dynamische werkomgeving voor uw medewerkers.

 

 

 

 

De zorg in Nederland is onderverdeeld in een genezende tak, zoals ziekenhuizen en een verzorgende tak, zoals verzorgingstehuizen. Ziekenhuizen moeten steeds meer fuseren terwijl verzorging van met name de ouderen steeds meer vanuit huis moet gebeuren. Over het algemeen kan verlichting helpen bij het creëren van een gezellige sfeer, goede leesverlichting of ter oriëntatie. Naast een goede basisverlichting, kan dynamische verlichting (waarbij de kleur van witte licht kan variëren van koel naar warm) helpen om het genezingsproces te versnellen of een dag- en nachtritme te creëren (bijvoorbeeld bij dementie), wat de basis is voor een goede nachtrust.

Gebruik sfeerverlichting om patiënten gerust te stellen en te laten ontspannen. Trek personeel aan en behoud het door een aangename werkomgeving. Creëer een ontspannen en gastvrije omgeving in receptie-, onderzoek- en patiëntenkamers. Kortom, verbeter de sfeer en de beleving!

Attiva draagt zorg voor een juist lichtplan, nadat we eerst met u de wensen van de verschillende ruimtes hebben doorgenomen. Attiva vertaalt dit vervolgens in een compleet lichtplan met 3D impressies en de juiste lichtwaarden!

Inlegarmatuur 833 Creta     Downlight 885 Compact Dark UGR<19          Inlegarmatuur 916 Ibis UGR<16          Pendelarmtuur Liset 2.0 UGR<19