Openbare verlichting

Openbare verlichting

Openbare verlichting

Openbare Verlichting – straatverlichting – buitenverlichting: verzamelnaam voor de vele toepassingsgebieden die onze openbare ruimte kent. Want Openbare Verlichting is veel meer dan alleen straten verlichten. Het zorgt voor zicht en veiligheid  voor de gebruikers van de openbare ruimte die ’s avonds op straat zijn.

Ook parken, pleinen, winkelcentra, en bijvoorbeeld tunnels zijn onderdelen van de openbare ruimte die allemaal hun eigen specifieke eigenschappen hebben en dus andere eisen stellen aan de verlichting. De LED-straatverlichting van Disano is afgestemd op de vele eisen die gesteld worden in de openbare ruimte. Een steeds belangrijker wordend element hierbij is connected verlichting.
Straatverlichting heeft vele functies die grote invloed hebben op ons sociale en culturele leven, maar ook op de economie en milieu. Om deze invloed beter beheersbaar  te maken en het milieu te sparen, wordt verlichting toegepast die van op afstand bediend en beheert kan worden door de zogenaamde duurzame Smart Lighting systemen.

Smart Lighting

Deze Smart Lighting systemen kunnen ervoor zorgen dat de Openbare Verlichting steeds flexibeler wordt, nog meer energie bespaard kan worden en zodoende de CO2 uitstoot verder wordt verminderd en tevens informatie verzameld en gedeeld kan worden. Dit maakt onze Openbare Verlichting milieuvriendelijker en verbetert het sociale en culturele leven in de stad.

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt en produceert Disano Illuminazione verlichtingsarmaturen voor de openbare ruimte. Met de toetreding van LED heeft Disano Illuminazione zich verder gespecialiseerd tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van LED-straatverlichting in Europa.

In de LED-straatverlichtingsarmaturen van Disano worden verschillende technieken toegepast om het betreffende toepassingsgebied  zo goed mogelijk te verlichten en lichtvervuiling te voorkomen.

Meer weten van OV verlichting en de vele mogelijkheden? Bel Peter Galle 0031622455632 of laat een bericht achter via de contactpagina

Openbare verlichting