Over Attiva

 Attiva is sinds 1998 leverancier van professionele lichtprojecten en is exclusief importeur van “Disano” en “Fosnova” merkarmaturen in Nederland. “Disano” en ”Fosnova” hebben een breed lichtassortiment van functionele en decoratieve armaturen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De twee topmerken Disano en Fosnova hebben in Nederland, door de jaren heen, een uitstekende reputatie opgebouwd en staan garant voor onuitputtelijke verlichtingsmogelijkheden. Het aanvullende karakter van beide merken zorgt voor een perfecte samenhang in creatieve lichtoplossingen. “Disano” biedt een keur aan industriële en functionele armaturen voor binnen-, maar vooral ook buitentoepassingen. Het assortiment uit de “Fosnova” collectie biedt vooral decoratieve verlichting, waarmee kantoren, scholen, zorgcentra en winkels doordacht en sfeervol verlicht kunnen worden.

Naast deze twee toonaangevende merken, voeren wij als Attiva de “Ortona”, een serie inbouwarmaturen met een hoog rendement, en een lijn van verschillende series design-armaturen,. Deze serie’s vallen vooral op door hun fraaie vormgeving. Dit armaturen proramma is vooral ontworpen voor toepassingen in kantoren, de zorg en scholen.

Waarom verlichting van Attiva?

Bij Attiva staat de klant centraal, houden wij ons aan de afspraken, zijn wij snel en flexibel en bieden wij een goede projectondersteuning op basis van lichtontwerpen en –berekeningen en advies op locatie.

 

 

Attiva, Italiaans voor actief, staat voor:

Actief Wij stellen ons (pro-)actief klanten en denken met u mee
Alternatief Wij worden vaak gevraagd als alternatief, o.a. vanwege onze goede prijs/kwaliteit verhouding
Atmosfeer Of een project nu complex of eenvoudig is, werken met Attiva zorgt altijd voor een goede sfeer in elk project
Attractief Met een snelle levering: lichtberekeningen in 1-2 weken en producten in 2-4 weken en kwaliteitsverlichting op maat, is Attiva altijd attractief!